Laajeneminen On Lahjoittamista

Kysymys: Puhuttelen Luojaa, jotta saisin apua lahjoittamisessa kanssaihmiselle. Voisitko ystävällisesti kuvailla tätä tieteellisemmällä kielellä, sillä periaatteessa Luoja on luonnon laki?

Vastaus: Niin kuin tiedämme, Malkhutin pitäisi mitätöidä itsensä Zeir Anpinin (ZA) edessä. Silloin ZA hyväksyy halunsa, ja heidän halunsa kohoavat yhdessä äidille, Binaan. Vastaukseksi Binan pitää antaa Zeir Anpinille aikuisuuden tila (jotta ZA aikuistuu) niin kuin myös Valoa Malkhutille.

Tämä on se mitä lahjoittaja saavuttaa. Jos ikinä haluat tosissasi lahjoittaa toverillesi, saat itse kaksinkertaisesti. Sen mitä hänelle annat, tuottaa sinussa aikuisen tilan, korkeamman aseman, jotta sinä tuotat toverisi tilan ja annat sen hänelle.

Hänelle olet henkisesti suuri; olet lahjoittaja. Tässä roolissa vastaanotat häneltä uusia haluja ja ylhäältä saat täyttymyksen.

Tämä on sitä mitä on olla lahjoittaja. Miten tahansa, sinä ”laajennut” lahjoittamisen astioissasi. Tässä psykologinen muuntuminen on kätkettynä. Miten voit kasvaa isommaksi lahjoittamisessa? Missä on hyöty? Miten täytän itseni? Mikä täyttää minut?

Ongelmamme on se, että emme aisti hyötyä lahjoittamisen astioissamme. Mutta tämä on ilmiselvää piirroksessa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed