Hitler, Stalin, Ahmadinejad…

Kysymys: Mikä on ryhmä? Onko se idea, ihmisiä vai jotain muuta? Miksi on niin vaikeaa yhtenäistyä ihmisten kanssa, jotka eivät ole niin kuin minä?

Vastaus: Jokainen henkilö maailmassa on oman sielunsa kautta kyketty muihin sieluihin. Sinun tulee astua sisään tähän yhdistyneiden sielujen sisäiseen järjestelmään, aivan kuin sukeltaisit meren pohjaan. Siellä löydät kytkösten verkon, joka sitoo kaikki ihmiset.

Kaikki kuuluvat tähän verkkoon: Hitler, Stalin, Ahmadinejad, Mooses, Abraham ja sinä. Kaikki ihmiset jotka vain tunnet ulkoisen muodon perusteella, aivan kuten myös he, jotka tunnet syvemmällä tasolla, ovat kaikki yhtenäistyneitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Ulkoisessa maailmassa, jokainen heistä täyttää tarkan roolin, havahduttaakseen muut siirtymään lähemmäksi verkkoa, sukeltaakseen siihen, löytääkseen itsensä sieltä, sidoksissa kaikkiin muihin sydämessä ja sielussa. Sinun tulee löytää sisäinen yhteys heihin. Ryhmä on sielujen sisäinen yhtenäistyminen. Sinun pitää sisällyttää itsesi yhdessä toisten kanssa.

Kun puhun ryhmästä, tarkoitan tietenkin ensisijaisesti heitä, jotka opiskelevat kanssamme. Mutta, jos astut sisään tähän kytkökseen, tulet näkemään , että tuo verkko, yhtenäistää jokaisen, jopa suurimman vihollisemme.

Meidän tulee ymmärtää, että ulkoinen kuori, jossa sijaitsemme tässä maailmassa, on annettu meille, pakottaaksemme toinen toisemme sisäiseen työhön. Tämä koko leikki on sinulle välttämätön, jotta Luoja, voima , joka yhdistää meidät sisäisesti, paljastuisi, myös ulkoisessa ilmentymässään.

Sisäisesti tämä kytkös on Hänen ylläpitämänsä, mutta ulkoisesti se on sinusta kiinni toteuttaa se. Jos pystys poistamaan kuilun sisäisen ja ulkoisen välillä, tämä tulee olemaan perusta koko korjauksellesi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed