Yhdistävä Lenkki

Toora, korjauksen menetelmä, paljastettiin muinaisessa Babyloniassa, jossa halut sekä korjaukseen liittyvät, että ei siihen liittyvät, ilmaantuivat. Siitä lähtien korjauksen menetelmä on esiintynyt ihmiskunnassa.

Miksi vain pieni osa ihmiskuntaa opiskeli menetelmää? Babyloniassa he jotka alkujaan tunsivat vetovoimaa siihen, omaksuivat sen, he jotka muodon vastaavuuden lain mukaan kokivat, että se oli heitä varten. Muut valitsivat ”kiertotien”.

Kysymys tässä ei ole määrätystä kansasta, vaan koko maailmasta. Miksi kaikki eivät löydä tätä menetelmää? Miksi halut, korjaukseen suunnatut intentiot eivät ilmaannu kaikissa ihmisissä?

Löytääksemme vastauksen, meidän täytyy katsoa astioiden särkymistä ja nähdä miksi kaikki tapahtui niin. Jotkut astiat liittyvät vastaanottaviin haluihin, jotkut pitävät sisällään enimmäkseen lahjoittavia haluja. Nämä sekoittuivat keskenään ja seurauksena oli, että keskimäärin 99% kaikista astioista ovat kykenemättömiä itse tavoittelemaan korjausta. Piste suunnattuna suoraan Luojaan, he vaativat siltä, että työntää heitä eteenpäin, muuttuu yhdistäväksi lenkiksi heidän ja Uudistavan Valon välillä.

Vastaavanlaisesti, ihmiset, joilla on sydämen piste, tarvitsevat hekin yhdistävän lenkin: kirjat, joiden avulla Valoa voi vetää puoleensa. ”Kirja” tarkoittaa kabbalassa ilmestymistä. Kirja auttaa houkuttelemaan Valoa ryhmään, tarkoittaen halua, jonka pitää yhtenäistyä. Siten henkisellä reitillä, opettaja, ryhmä ja kirjat esittävät ”adapterin” roolia. Kuitenkin, ihmiset, joilta puuttuu valmistava perusta, kärsivät ja tarvitsevat yhteyden heihin, jotka ovat jo sillä asteella, että ovat valmiita kehitykseen.

Tämä järjestys on seurausta astioiden särkymisestä. Itse asiassa vastaanottavat astiat eivät kykene korjaamaan itseään lahjoittavien astioiden edessä, Binan Valon edessä, kytkeytyä heihin, tarkoittaen Malkhutiin. Vain tämä Binan ja Malkhutin yhdistelmä sallii heidän kohoamisensa.

Jotkut lahjoittavista astioista liittyvät Atzilutin maailmaan, Galgalta ve Enaimiin (GE). Brian, Jetziran ja Assian maailman astiat liityvät kuitenkin AHP:iin (lausutaan ahap, sanoista Ozen-Hotem-Peh). Särkymisen takia, GE laskeutui AHP:iin. Tekemällä korjauksia, kohotamme GE:n takaisin ylös ja AHP kohoaa, jos se tarttuu GE:n. Ensin vain Galgalta ve Enaimin kohoaa, sillä Israel korjaa itsensä. Silloin se korjaa myös AHP:in.

Tämä on korjauksen järjestys. Se on alun perin tarkoitettu AHP:ille, tavoitteena korjata se.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed