Salli Zoharin Kirjan Puhua Minusta

Kysymys: Toisaalta, koko työmme perustuu henkilön ja hänen lähimmäisensä yhteyden korjaamiseen. Toisaalta korjaus tehdään Zoharin Kirjan avulla. Miten sen kaiken voi yhdistää?

Vastaus: Korjaus aiheutuu Valosta, joka kätkeytyy kabbalistien kirjoittamiin teksteihin. Silti se tapahtuu sillä ehdolla, että tahdomme havaita, tahdomme käsittää todellisuutta, jota he kuvailevat, jotta kaikki teksteissä kirjoitettu pukisi meitä ja olisimme samassa keskinäisten suhteiden järjestelmässä.

Se vihjaa yhteydestä sielujen välillä siinä määrin, että saavutamme yhtenäistymisen ja muutumme yhtenäiseksi järjestelmäksi: äärettömyyden Malkhut. Jos pyrin saavuttamaan yhtenäistymisen, niin kuin ”rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi”, jos tahdon tätä, silloin Zoharin Kirja alkaa puhua minusta.

Tuloksena vastaanotan korjauksen voiman Zoharilta ja edistyn vähitellen lukemalla sitä. Kirja itsessään ei oikeastaan sisällä mitään, mutta sitä lukemalla ja tahtomalla olla osa sitä järjestelmää, kutsun energian voimakentästä, joka oleskelee Äärettömyyden Malkhutissa – ja siten saavutan järjestelmän.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: