Ensimmäinen Kosketus Korjausmenetelmän Kanssa

Kysymys: Vain tämänhetkisen vaiheen päätöksen aikana, ”halu” päätyy siihen ymmärrykseen, että sen pitää siirtyä seuraavalle tasolle. Miten voimme saada ihmiskunnan vakuuttuneeksi siitä, että itsekkäät halut ovat tavoittaneet äärirajansa.

Vastaus: Meidän ei tarvitse saada ketään vakuuttuneeksi. Haluamme että ihmiset oivaltavat itse, että asia on näin. Tämä tietoisuus ei saisi koskaan tulla meiltä. Päinvastoin, älykkäät mielet ihmiskunnan joukossa ymmärtävät, että on mahdotonta jatkaa itsekkäästi, sillä tällä tavalla kulutamme itsemme ja maapallon loppuun.

Se ei vielä ole niin ilmeistä, eikä saa meitä värisemään. Silti se on tunkeutunut mieliimme. Ymmärrämme jo, että tämä on pahuuden reitti, siitä tosiseikasta huolimatta, että emme aivan vielä sitä aisti. Aistimus on kuitenkin tehty korjaus.

Ihmiset ovat valmiita keskustelemaan tästä aiheesta, mutta heillä ei ole aavistustakaan siitä, miten tilanteen voi ratkaista. Heillä on alkeellinen kytköksen rihma menetelmään, ymmärrys siitä, että ihmisen perusluonnetta tulisi uudistaa, mutta he eivät vielä tiedä miten tämä aikaansaadaan.

Olemme itsekkyyden, ”kuoleman enkelimme” pilaamia. ”Ajatteleva” joukko on halukas olemaan samaa mieltä tästä. Kuinka hyvänsä, heille ei vielä ole selkeää kuvaa siitä, kuinka uudistaa ja mitä hyötyä siitä tulee olemaan. Silti, se on alku.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed