Jokapäiväinen Työ

Kysymys: Viimeiset kolme kongressia, Italiassa, Espanjassa ja Moskovassa olivat erityisiä. Mitä ryhmän pitäisi nyt tehdä?

Vastaus: Kongressin päättyminen tarkoittaa, että nyt sinun täytyy nousta tälle (kongressin aikaiselle) asteelle jokapäiväisessä tilassasi. Näyttää, että olemme vetäneet itsemme tangon päälle ja nyt meidän täytyy nousta jaloillemme.

Toisin sanoen, laitamme tikapuut seuraavaa astetta kohti ja kiipeämme huipulle. Tässä on nykyinen tilani:

Kohdistimme pyrkimyksiä kongressien aikana ja teimme sen juuri ja juuri.Nyt meidän täytyy nousta näitä tikapuita-yhdessä.

Tämä on jokapäiväinen työmme seuraavaan komgressiin saakka. Niin pian kuin nousemme ylös, hallitsemme tätä askelmaa, silloin olemme valmiita siihen.

Meidän ei pitäisi jatkaa automaattisesti, laittaen “check” rastin tietyn kuukauden tai kahden päähän. Ehkäpä se (työ) kypsyy viikossa tai kahdessa tai ehkäpä siihen menee puoli vuotta. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti toteutamme ja hallitsemme huipulle kohoamisemme potentiaalia. Jokaisen täytyy hallita se itse itsessään.

Kun olin konventiossa, koko kohoaminen “selkeni” minulle maailman ryhmässämme. Yhtenäistyin ystävieni kanssa ja tämän yhteyden kautta kohosin ylöspäin.

Se tapahtui kuitenkin yhteiskunnan, ulkoisen ympäristön vaikutuksen, kommunikaation kautta.

Tunsin olevani valmis sulautumaan heihin, olemaan yhdessä heidän kanssaan. Siellä oli ainakin tällaisia minuutteja, ellei ehkä jopa tunteja.

Nyt kun en ole ystävien vaikutuksen alaisena, minun täytyy tehdä se itse: nousta polviltani jaloilleni. Tämäm on vakava ja vaivalloinen työ. Tunnen sen latauksen, jonka sain sisälläni olevista ystävistä, jotka auttavat minua ryhmäni ja maailman ryhmän kanssa levitystyössä ja opinnoissani. Se antaa minulle jatkuvasti energiaa, jotta toimisin yhdessä heidän kanssaan.

Yhtenäisyys tapahtui siellä, kongressissa, ulkoisen vaikutuksen alaisena. Sen täytyy heijastua minun käsitykseeni.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed