Toivotan Sinulle…

Olemme juuri päättäneet todella hyvän konvention, joka oli hyvä, sanan todellisessa merkityksessä. Jotkut konventiot vain tapahtuvat lämpimässä ja mukavassa ilmapiirissä, jättäen jälkeensä lämpimän peiton, aivan kuten kuuman jäljen. Tässä konventiossa loimme jotakin suurempaa. Se oli ihmisten kokoontuminen, jotka aistivat Valon ja lämmön yhteisessä toiminnassaan. Tulemme luonnollisesti järjestämään useita muita tämän kaltaisia konventioita ja tulemme työskentelemään yhdestä seuraavaan ja näkemään kuinka valtavasti muutumme.

Jos kuitenkin haluamme todella edistyä, silloin meidän tulee alati hakea seuraavaa, parempaa tilaa, sen sijaan että yritämme vain ylläpitää tätä lämpöä, tätä tasoa, tätä aistimusta tai saavutusta. Emme voi katsoa taaksepäin. Se olisi aivan kuin Lootin vaimo, joka muuttui suolapatsaaksi. Menneisyydestä ei voi ottaa esimerkkiä. Meidän tulee katsoa eteenpäin. Toivon että sinä ja minä teemme juuri niin.

Olen varma, että henkinen Kli, tai astia kasvaa sisässämme. Aistin tämän. Mutta näiden astioiden tulee vielä yhtenäistyä ja saavuttaa tarvittava keskinäinen kytkös, jotta he voivat olla matalimmalla mahdollisella 125:stä asteesta, jotta he voivat olla kuin yksi, tarkoittaen että yhtenäistyvät 125:teen asteeseen. Meiltä puuttuu tämä vielä, mutta olemme lähellä sitä ja tulemme epäilemättä saavuttamaan sen.

Näin ollen, vaikka eroamme, meidän tulee ymmärtää, että kaikki tässä maailmassa olemassa oleva ─ ajan, tilan ja teon koordinaatissa ─ on olemassa tuodakseen meidät päämäärään. Siksi meidän tulee ymmärtää, että kaikki nämä olosuhteet ovat olennaisia voidaksemme lähestyä. Jos lisäämme yhtenäistymisemme ja keskinäisen takeen kaikkiin näihin olosuhteisiin, silloin nämä olosuhteet ovat riittäviä. Tätä toivotan sinulle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed