Grillivartaan Valmistaminen Haluista

Kysymys: Minulla on kysymys poiskytkeytymisestä tästä elämästä. Luoja ohjaa henkilön pois aineellisesta maailmasta. Tuntuu siltä kuin pakottaisin itseni rakastamaan lastani, miestäni, perhettäni ja menen töihin vain koska minun pitää. Se tuntuu peliltä. Naiselle se on loputonta tuskaa, tarkoittaen että sisäisesti olet halun tilassa, mutta elät tässä maailmassa kuin pelaten peliä.

Vastaus: Näin se todellakin on. Henkilö ei voi jakaa itseään kahden, kolmen tai viiden halun välillä, sillä haluja voi olla vain yksi. Mikä sitten on ratkaisu?

Kuulin saman kysymyksen sekä miehiltä, että naisilta: ”Miten voin jatkaa, menettämättä haluani tätä maailmaa, työtäni, perhettäni ja puolisoani kohtaan? Miten voin ylläpitää sitä, jos suurempi halu kuluttaa, painostaa tai mitätöi pienemmän halun?”

Tämä ilmaantuu, jos et liitä, etkä hyväksy kaikkia näitä haluja yhdestä lähteestä tulevina. Sinun tulee kerätä, kytkeä ja tehdä sellainen ”sekoitus” niistä, joka pyyhkii kokonaan pois eroavaisuudet. Halu lapseen, puolisoon, Luojaan, ryhmään, vanhempiin ja itse luomisen tarkoitukseen pitää yhtenäistää. Täytyy ”pinota” kaikki nämä halut aivan kuten grillivartaassa.

Jos asia ei ole niin, silloin työsi ei ole terveellistä, eikä halusi ole terveellinen. Tämä ei kelpaa, sillä meille on annettu sellainen halujen monimuotoisuus maailmassamme, joten voimme tuoda ne yhteen ja nähdä ne yhtenä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed