Maailma On Valmis Kuuntelemaan

Kabbala on menetelmä joka puhuu yhtenäistymisestä toisten kanssa, Luonnon- ainoan universumia, meitä kaikkia, koko luomakuntaa hallitsevan suunnitelman mukaisesti. Muinaisen Babylonian ajoista lähtien tämä tiede on ollut piilotettuna koko ihmiskunnalta. Kabbala mainitsee että tämä opetus tultaisiin päästämään läpi pienten “purojen” kautta, opettajilta oppilaille tuhansien vuosien ajan, muinaisen Babylonian ajasta nykyaikaan, kunnes maailmastamme tulee uusi Babylonia, tarkoittaen sitä että maailmamme muuttuu yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tämä tarkoittaa täydellistä yhteyttä huolimatta rajoista, valtioista, maanosista, kansakunnista, ryhmistä ja uskonnoista jotka ovat syntyneet historian kuluessa. Keskinäinen riippuvuutemme tulee niin vahvaksi, että se poistaa kaikki nämä esteet.

Toisaalta egoisimimme säilyy ja jatkaa kehitystään. Tämän vuoksi tulemme vihaamaan toisiamme entistä enemmän. Torjumme toinen toisemme automaattisesti; ajatelemme vain itseämme, alitajuisesti ja vaistonvaraisesti. Emme huomioi toisia ja käytämme heitä vain maksimoidaksemme oman hyötymme. Tämä tulee olemaan luontomme 3700 vuoden ajan, kertovat Kabbalistiset lähteet.

Tulemme valtaisiksi egoisteiksi ja se tulee olemaan meille luonnollista. Emme edes huomaa että se on jotain erityistä, huomaamme vain että se on meissä ja sellaista elämämme on. Siitä huolimatta tämä egoismi yhdessä laajan sisäisen yhteytemme kanssa, yhteyden jonka olemme kehittäneet välillemme, tulee lopulta kääntämään meidät jälleen Babyloniaa kohti.

Sen lisäksi viimeisen kehityksen asteen kuluessa, jolloin tämä valtava egoistinen yhteiskunta muuttui globaaliksi, me käytännössä kulutamme loppuun kaikki luonnonvarat ja energianlähteet; veden, mineraalit, metallit, öljyn, hiilen ja kaasun. Kaikki on loppumassa. Jopa se, että vaikka haluaisimme kasvattaa egoistista potentiaaliamme, se ei tule olemaan mahdollista.

Kulutusyhteiskunta, joka kehitti itsensä 1900-luvun kuluessa on läkähdyttänyt itsensä, tyhjentäen maapallon kaikista luonnovaroista ja lopputuloksena emme voi jatkaa tässä elämässä edes fyysisesti: Olemme joutuneet sellaiseen selkkaukseen toistemme kanssa, että se pakottaa meidät tekemään jotain.

Yhteiskunnastamme tulee erilainen-kontrolloimaton. Viime aikoina olemme nähneet vallankumouksia eri maissa; näemme kuinka kommunikaatio, yhteys ihmisten välillä pakottaa heidät vaatimaan muutosta. Emme kuitenkaan edelleenkään ymmärrä miksi tämä tapahtuu: Tänään se on täällä, huomenna täällä tai jossain muualla. Emme näe mihin tämä johtaa.

Tässä hämmennyksen tilassa, tilassa jossa emme kykene ymmärtämään seuraavaa astetta,  Kabbala on paljastettu jälleen maailmalle. Muistan kun opiskelin yhdessä opettajani kanssa, meillä oli tapana matkustaa eriyiseen, Kabbalistiseen paikkaan ja istua siellä yhdessä kasvotusten. Noiden iltojen ja öiden kuluessa hän yritti selittää minulle, että tulee aika jolloin Kabbala tulee paljastumaan.

Mitä “paljastuminen” tarkoittaa? “Paljastuminen” tarkoittaa, että se et ole sinä joka aloittaa puhumaan, vaan ihmiset jotka haluavat kuunnella tulevat. Se ei riipu sinusta vaan heistä.

Voimme nähdä että tämä aika on koittanut, sillä useat ihmiset eri maista, maanosista ja eri kieliryhmistä haluavat kuunnella mitä luonto, Luoja meiltä vaatii. He haluavat tietää millaisia meidän pitäisi olla, kuinka meidän tulisi muuttaa itsemme, mille tasolle kohota, kuinka saavuttaa täysin toinen ulottuvuus, havainnoida luonnon yleistä elämää, ikuisuutta, täydellisyyttä ja tuntea tämä tässä ja nyt, meidän maailmassamme. Kabbalan tieteestä on sanottu, että sellaiset ihmiset tulevat ilmestymään tämän vuosisadan lopussa.

En oikein uskonut sitä, en nähnyt näitä tilanteita. Kuitenkin viime vuosisadan lopussa tuhannet ihmiset kiinnostuvat Kabbalasta tiedostamattaan, vaistoten tämän alitajuisesti-kiitos kaikkien halujen, jotka olivat kehittyneet ja saavuttaneet kypsyyden. Seuraava aste, uusi ulottuvuus on suunniteltu tähän viimeiseen kypsyneeseen haluun.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed