Pyrkimys Tasapainon Pisteeseen

Sijaitsemme Valon kentässä (lahjoittamisen ominaisuus, jota kutsutaan Luojaksi), joka täyttää koko tilan jonka valtaamme ja vain me voimme aistia tämän Valon. Se on vaikutuksessaan minuun kuin fyysinen kenttä, oli sitten painovoimainen, sähkömagneettinen tai sähköstaattinen. Jos minulla on potentiaali henkisyyteen (lataus), alan liikkua tässä kentässä tasapainon pisteeseen sen kanssa.

Aivan niin kuin elektroni käyttäytyy sähkömagneettisessa kentässä, henkilö käyttäytyy oletetussa paikassa: Hän pyrkii tasapainon tilaan, eläen oman sensaationsa kentässä. Mutta sensaatiot ovat myös voimia! Opiskelemme niitä kabbalan viisaudessa aivan samalla tavalla kun toiset opiskelevat fyysisten voimien vaikutuksesta. Ero on vain siinä että emme havaitse niiden olemassaoloa maailmassamme.

Kun sydämen piste ilmenee ihmisessä, hän alkaa liikkua kohti paikkaa jossa voi vastaanottaa täyttymyksen, jonka piste vaatii. Nämä ihmiset ”saapuvat” ryhmiimme tai ”löytävät meidät yllättäen” Internetissä. Tämä vaikuttaa heistä hyvin yhtäkkiseltä…Ja niin he aloittavat kabbalan viisauden opiskelun.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed