Kuinka Voimme Osoittaa Luojan Oikeaksi?

Kysymys: Opimme Kabbalan viisaudessa, että “ei ole ketään muuta kuin Hän,” ja että Luoja on hyvä ja täydellinen. Jos henkilöstä, joka on paljastanut tämän tulee murhan todistaja, kuinka hänen tulisi tuntea tätä asiaa kohtaan?

Vastaus: Kun näemme pahuutta maailmassamme mietimme: “Kuinka on mahdollista, että Luoja on hyväntahtoinen ja täydellinen, hyvä joka tekee hyvää? Kaikkeen mihin Kabbalan viisaus viittaa, viittaa tasoihin “Machsomin” yläpuolella (raja materialistisen ja henkisen maailman välillä.) Hyvyys hallitsee vain noilla (henkisyyden) tasoilla. Lahjoittamisen ominaisuuden saavuttamisen kautta alat ymmärtää että maailma on kaunis ja Luoja on hyvä.

Tämän rajan alapuolella taas toinen syö toistaan, niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin. Meidän ei tule odottaa hyviä asoita täällä: päinvastoin, kaikki ympärillämme tulee tuntemaan olonsa huonommaksi ja huonommaksi, sillä se pakottaa meidät erkaantumaan egostamme.

Jos voisimme hyvin, Luoja kohtelisi meitä hyväntahtoisesti, pysyisimme pieninä egoisteina nauttien pienistä asioista. Vain surullinen, onneton olomme työntää meitä kohti kehitystä.

Kun ylität materialistisen ja henkisen maailman rajan, kehityt eteenpäin oman tahtosi kautta. Et tarvitse enää ongelmia, sillä sinä itse luot kehityksesi voiman.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: