Uuden Maailman Aakkoset

Olemme astumassa uuteen maailmaan, joka on hylkäämässä luksuksen ja rajoittamassa iseään kohtuulliseen kulutukseen, siihen mitä normaali ihminen tarvitsee. Emme pysty tuottamaan pesukoneita, jotka hajoavat kolmen käyttövuoden jälkeen. Nykyään näin on tehty tietoisesti. ennemmin kuin korjaat rikkoutuneen koneen, ostat tilalle uuden.

Meidän täytyy siirtyä seuraavalle olemassaolon asteelle. Hallitustemme tulee ymmärtää tämä. Kuinka he pystyvät pitämään kansat rauhallisina? Kuinka he opettavat ja selittävät kaikki nämä tosiasiat heille?

Tämän vuoksi meidän täytyy valmistella opetusresursseja jotka nojaavat vankkaan perustaan ja havainnollistavat sen että tarjoamme tämän kaikille todella selkeästi. Ei ole olemassa muuta vaihtoehtoa; Meidän täytyy opetela “uusi maailma.”

Sinun ei tarvitse mennä töihin. Menet sen sijaan kouluun, mutta et oppimisen vuoksi. Opiskelet sitä, kuinka vastaanottaa todellista mielihyvää elämästä. Onko se sen arvoista? Et pysty työskentelemään enää; Kukaa ei tarvitse sinua. “Suuri Depressio” oli osa kehitystä, eräänlainen välilasku tässä syklisessä prosessissa, mutta tänään kaikki on toisin. Varamme ovat loppumassa. Oleme tulleet uuden asteen kynnykselle. Siitä on kirjoitettu paljon.

Tästä syystä meidän on informoitava yleisöä siitä, että vanha aikakausi on tullu tiensä päähän. Ei ole, eikä tule olemaan enää työtä. Kuinka ihmiset sitten tienaavat elantonsa? No, tehdään vain niitä tuotteita joita tarvitsemme ja sen verran että niitä riittää jokaiselle, poissulkien ylituotannon. Silloin opimme jakamaan tuotteet oikein ja elämään uudessa maailmassa.

Meidän täytyy kertoa ihmisen kehistyksestä ja historiasta, egoismin kasvusta ja laeista joiden mukaan integraali järjestelmä toimii,  sen välissä olevista yhteyksistä sekä siitä, kuinka vastavuoroisuus ja todellinen yhteys avautuvat siinä. Tämä on ainoa vaihtoehtomme, sillä näin luonto pakottaa meidät tekemään. Meidän oletetaan tulevan tasapainoisen kulutuksen tilaan, kuten eläimet jotka ottavat luonnosta vain tarvitsemansa elättääkseen itsensä. He tekevät sen vaistonvaraisesti ilman laskelmointia. Meidän taas täytyy jäsentää suhteemme luontoon tietoisesti, järkevästi, oppimalla, rajoittamall itseämme ja kesyttämällä pahan ilmentymämme yksinkertaisesti sen vuoksi, että ymmärrämme ettei meillä ole varaa tehdä toisin.

Kuinka toisaalta tyydytämme egomme, kun ihminen haluaa kuluttaa koko maailman ja nyt meitä pyydetään olemaan tyytyväisiä vain ruokaan ja suojaan? “Tässäkö kaikki? Mikä minä olen, karhu jossain luolassa, lintu jossain häkissä?” Asian laita ei ole näin, tulet vastaanottamaa vielä suuremman täyttymiksen kuin pystyit kuvittelemaankaan. Se on mahdollista. Selvitetään kuinka pääsemme sinne.

Velvoitamme näin yleisön oppimaan, johdatamme heidät sitä (uutta maailmaa) kohti. Kukaan ei halua tehdä sitä yksipuolisesti. Jokainen etsii välitöntä tyydytystä. Meidän täytyy valmistella opetusresurssi-sarja ja julkisen koulutuksen järjestelmä. Se alkaa hitaasti. Emme voi juuri nyt kertoa tästä avoimesti maailmalle. Tämä on aika jolloin suunnittelemme ja levitämme materiaalia siitä, mikä aiheuttaa kriisin. Tämä luo valoa ratkaisn saamiseen. Loppujen lopuksi ei ole olemassa mitään muuta. Halusit tai et, sinun täytyy tehdä mitä sinun täytyy tehdä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: