Ohdakkeisella Polulla

laitman_526Zoharin Pyhä Kirja, luku ”Ruusu (Shoshana) ”: Rabbi Hizkiya aloitti puheensa: ”On kirjoitettu, Kuin ruusu ohdakkeiden joukossa…’”.
Ruusu on Malkhut ja se sisältää kaikki ne sielut jotka palavat halusta hylätä egoisminsa ja yhtenäistyä. Tämä on vain mahdollista Uudistavan Valon avulla. Jokainen henkilö joka pyrkii saavuttamaan Ylemmän Maailman, paljastamaan Luojan, pyrkii olennaisimmin yleiseen yhtenäistymiseen Malkhutissa. Se on paikka jossa Luoja tullaan paljastamaan.

Zoharin Pyhä Kirja puhuu siitä miten tämä paikka tullaan rakentamaan haluista jotka ovat tähdättyjä paljastamiseen, ihmisten henkisistä pyrkimyksistä ja valmiudesta yhtenäistyä tavoitteen polulla. Ymmärrämme että olemme kykenemättömiä tekemään tämän. Valo vaikutta kuitenkin Malkhutin sisällä, ”ruusun” sisällä, huolimatta ohdakkeista jotka seisovat yhtenäistymisen tiellä. Jokainen joka on halukas paljastamaan Luojan on myös halukas elämään näiden ”piikkien” kanssa ja löytämään tiensä niiden ohitse, ”ruusun” suuntaan.

Meidän tulisi tähdätä pyrkimyksemme sinne, siitä huolimatta että egoismimme työntää meitä toistuvasti kauemmas päämäärästä. Meidän tulee kuitenkin selviytyä ohdakkeista jotka ympäröivät ruusua ja yhtenäistää halumme yhdeksi haluksi.

Siten kutsumme esiin Uudistavan Valon ja paljastamme Ylemmän Ainoan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed