Olen Menossa Kongressiin!

Kysymys: Mitä toivoisit henkilöltä, joka ei ole vielä päättänyt osallistua Moskovan kongressiin?

Vastaus: Toivoisin että he, jotka eivät ole vielä päättäneet tekisivät nopean ja järjestelmällisen päätöksen” Olen menossa kongressiin!” Sinulla on juuri nyt tämä mahdolisuus etkä tiedä milloin seuraava (mahdollisuus) ilmestyy. Vaikka meillä olisi vuosittainen kongressi Venäjällä, sinun ei pitäisi odottaa seuraavaan vuoteen.

Kysymys: Jos haluaisin todella mennä kongressiin, mutta minulla ei ole siihen mahdollisuutta, mitä minun tulisi silloin thedä kongressin aikana?

Vastaus: Jos henkilö ei pysty osallistumaan kongressiin, hänen tulisi olla kanssamme virtuaalisesti  niin paljon kuin aika vain sallii. Kongressit ovat ensinnäkin järjestetty viikonloppuisin, joten sinun tulisi vapauttaa itsesi kaikista asioista, ongelmista ja velvoitteista niin paljon kuin mahdollista.

Yritä olla yhdessä ystäviesi kanssa jotka opiskelevat Kabbalaa ja luo samanlainen kongressimainen ilmapiiri. Kata pöytä herkuilla ja vietä mukavaa aikaa yhdessä seuraten meitä. Ole kanssamme sydämelläsi ja sielullasi.

Kysymys: Mitä minun tulisi tehdä kun olen peloissani ongelmista ja häiriötekijöistä jotka nousevat eteeni? Kuinka voin ylittää ne?

Vastaus: Sinun täytyy yhdistyä ryhmän, ystävien, meidän kanssa. Sinun tulee pyrkiä herättämään Ylempi Valo ja näet että se nostaa sinut näiden ongelmien yli. En näe muuta ratkaisua.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: