Älä Paljasta Sydämesi Salaisuuksia

Emme puhu henkilökohtaisista tunteista Kabbalassa. Puhumme toki ystävien rakkaudesta, mutta vain yleisesti mainitsematta itseämme tai mitään muitakaan tiettyjä (henkilöiden) nimiä.

On välttämätöntä puhua opettajan suuruudesta (tärkeydestä), Luojasta, ryhmästä ja päämäärän tärkeydestä, sillä ilman toinen toistamme rohkaisten ja inspiroiden, emme tule edistymään. Tämä antaa meille voimia työskennellä ja tämän vuoksi tarvitsemme ryhmän. Kukaan ei kuitenkaan puhu siitä ensimmäisessä persoonassa, paljastaen (henkilön) omat sisäiset tunteet ja halut (Kelim).

Itse asiassa, toiset eivät ole vielä “uusiutuneet”, korjautuneet Binan asteelle (Haftez Hesed), tarkoittaen en “tee toiselle sitä, mitä en toivo itselleni tehtävän”, sen vuoksi tämä kielto on olemassa.

Puhut siitä kuinka korkea ja ylevä henkinen päämäärä on, mutta et siitä kuinka sinä tai joku muu on inspiroitunut henkisyydestä. Sinun tulisi puhua laista, joka vaikuttaa luomakuntaan voimien järjestelmässä olevan kaavan mukaisesti ilman että osoitat ketään erityisesti.

Koko työmme on sisäistä ja nöyrää työtä. Minun täytyy nähdä ryhmä- ei yksittäisinä henkilöinä ja kasvona, vaan voimina jotka kaipaavat lahjoittamisen luokse ja yhdistyvät saavuttaakseen tämän päämäärän yhdessä. Tämä halujen kytkös, sisäinen yhteys on se jota kutsumme ryhmäksi.

Kun puhun ryhmästä, en mainitse ihmisiä nimiltä. Aivan kuten siellä ei olisi ihmisiä, vaan pelkästään haluja kietotutuneena keskinäiseen takeeseen. Jos nämä halut saavuttavat yhteyden tason, jossa ne voivat todellakin lahjoittaa- lahjoittamisen ensimmäisellä asteella, he paljastavat sen Hassadimin Valon kanssa joka täyttää ne. Tämä tarkoittaa keskinäistä taetta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed