Oikeanlainen Suhtautuminen Valoon: Sisääntulo Ja Poistuminen

Luotu kehittyy eri tavoin ja eri tasoilla. Kaiken kaikkiaan näitä tasoja on viisi. Silti jokainen taso jakautuu vielä viiteen, jotka puolestaan jakautuvat taasen, loputtomiin. Avaintieto koko prosessissa on yksinkertainen teko, niin kuin on kirjoitettu: “Valon leviäminen ja sen poistuminen tekee astiasta tehtävänsä arvoisen”.

Jos haluamme synnyttää jonkin ominaisuuden tai vastavaikutuksen, joko lahjoittamista vastaan tai sen puolesta, tai intentiota vastaan tai sen puolesta, missä vain muodossa, meidän tulee herättää samassa muodossa, näissä havainnoimisen yksityiskohdissa, kehityksessä ja sen seisauksessa, Valon vastaanottamisessa ja sen poistumisesa sekä avauksessa ja lopettamisessa. Silloin, näiden kahden vastakohdan avulla vastaanotamme oikean vaikutelman: uuden halun.

Toisin sanoen, haluan kohota halusta nro 1, laadukkaamman halun tasolle nro 2. Haluan muuntaa ominaisuuteni, viisastua, muuttua anteliaammaksi, huomioivammaksi ja herkemmäksi. Silloin minun pitää herättää vain yksi teko: Antaa valon levitä minuun ja sitten hylätä minut. Tämä teko tulee aiheuttamaan laadukkaita muutoksia halussani ja sallii minun ymmärtää paremmin, aistia paremmin ja huomata enemmän asiota kuin aikaisemmin.

Kaikkien tekojeni pitää olla suunnattuja tarkan impulssin lähettämiseen, joka herättää Valon sisääntulon ja poistumisen. Siten itse määrään kehittymiseni tahdin. Kun haluan saavuttaa uuden yksityiskohdan henkisellä asteikolla, nousta tikkaita, parantaa laatuani, tämä on vain mahdollista Valon leviämisen ja sen poistumisen avulla. Näin rakennetaan parempi ja tasokkaampi astia, joka on uuden päämääränsä arvoinen.

Näinollen näemme että olemme kykeneväisiä alati kohottamaan itsemme. Luonnollisesti käytämme ulkoisia tekijöitä: Valon voimaa ja halun voimaa. Kuinka hyvänsä me aktivoimme ne.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: