Hyvyyden Näkemisen Oppiminen

Kysymys: Kabbala opettaa että Luoja on hyvä joka tekee hyvää. Kuinka tämä sopii yhteen elämän kanssa joka on täynnä ongelmia ja tuskaa?

Vastaus: Luoja on hyvä joka tekee hyvää, mutta henkilön täytyy tulla tähän pisteeseen saavuttamalla samankaltaiset ominaisuudet Hänen kanssaan. Jos kuitenkin olen paha, tuhma lapsi enkä halua kuunnella mitä äitini minulle sanoo, hän nuhtelee minua ensin ja rankaisee sen jälkeen. Sanon että äiti on vihainen, aivan kuten nuhdeltu lapsi ajattelisi.

Hänen huutamisensa ja antamansa selkäsauna olivat tarkoituksenmukaisia, sillä hän halusi minun tekevän (asiat) oikein.  Kuinka voin nähdä, että kaiken minulle tapahtuvan takana on hyvä asenne minua kohtaan, vaikka kokisinkin sen pahana kuten lapsi kokee? Kuinka voin ymmärtää, että siellä missä voin huonosti minun täytyy muuttaa itseni ja suhtautumiseni luontoon, ihmiskuntaan ja ryhmään-korjatakseni egoni ja tunteakseni että se on hyvä?

Henkilö, joka on valmis suorittamaan sen niin pian kuin mahdollista ja paikallistamaan itsessään korjausta vaativa tilan, alkaa näkemään että maailma on itse asiassa luotu hyväksi ja että Luoja on hyvä. Juuri siinä samassa paikassa, jossa löydämme nyt tämän maailman, ryhdymme tuntemaan niitä paljastettuja luonnonvoimia, jotka läpäisevät kaiken ja yhdistävät kaikki luomakunna osat: Liikkumattoman, Vegetatiivisen, Elollisen ja Inhimillisen tason.

Ryhdymme yllättäen näkemään henkisen maailman tämän maailman sijaan! Ryhdymme paljastamaan enemmän ja enemmän voimia; Ikuisia voimia, jotka hallistevat olemassaoloamme.

Sitten tämä maailma näyttää katoavan: se muuttuu läpinäkyväksi, epävakaaksi. Se on “virtuaalinen” jopa nyt ja sijaitsee mielessäni ja se vain näyttää minusta siltä, että näen sen ulkopuolelta. Näin korjaamme (todellisuuden) käsityksemme.

Käy ilmi, että kaikki ongelmasi ja vaikeutesi ovat merkki puutteistasi; ne osoittavat viallisen kohdan sanoen “Korjaa tämä” Ja tämä myös!” Jos teet sen nopeasti korjaat varmasti epätäydellisyyden.

Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä, pyri ryhmän luokse. Jos liityt yhteen heidän kanssaan ja olet valmis antamaan sen mitä he tarvitsevat yhtenäisyyteen, valmis siihen että he vaikuttavat sinuun, silloin et tee koskaan virhettä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed