Pyydä Mitä Ikinä Haluat

Suoraan sanottuna sillä ei ole väliä mitä apua ihminen pyytää Luojalta. Avain piilee siinä että pitää pyytää joka hetki. Älkäämme unohtako että ei ole ketään muuta paitsi Hän, hyvä joka tekee hyvää. Kytkekäämme pieninkin meille tapahtuma asia Luojaan.

Itse asiassa ihminen yleensä ajattelee, että nyt ei ole oikea aika pyytää apua, että jotain muuta pitäisi tehdä ensin, jotenkin suorittautua jostakin itse, tehdä jokin teko ja vasta sen jälkeen kääntyä Luojan puoleen. Tässä hän on kuitenkin väärässä! Mitkään teot eivät ole välttämättömiä. Koko menetelmä on tarkoitettu ainoastaan Luojan paljastamiseksi.

Eli mitä useammin käännyt Hänen puoleensa, sitä enemmän tunnet olevasi riippuvainen Hänestä ja mitä enemmän vaivaat Häntä, siirtäen kaiken vastuun sinulle taphtuvasta Hänelle, sitä vähemmän sinun pitää murehtia.

Hänen ohjelmansa mukaan Hän työntää sinut pois luotaan, piiloutuu ja asettaa erilaisia esteitä ja saloja eteesi. Tästä huolimatta sinun tulee ottaa tavaksi alati etsiä ja pyytää Häneltä. Tämä on lyhyin ja luotettavin tie.

Se ei vaadi älyä, vain periksiantamattomuutta. Jos henkilö ottaa tällaisen asenteen ja pysyy siinä  (ryhmän muistutuksen avulla), silloin alati kääntyen Luojan, ylemmän voiman, luonnon puoleen, hän lopultakin oivaltaa miten pyytää, miksi pyytää ja minkä takia. Hän oppii Luojan luonteen, mihin rukouksen Hän vastaa ja mihin ei. Johtuen vankasta halusta päästä tähän yhteydenpitoon, vuoropuheluun Luojan kanssa, henkilö voi alkaa selvittää kuka Hän on.

Tämä määritellään seuraavasti: ”Tee kaikki voitavasi, mutta älä luovuta.” Meidän tulee siis pyytää kaikkea, jopa ajattelematta, aivan kuten lapsi joka tarttuu kaikkeen ja jankuttaa äidilleen: ”Anna minulle, anna minulle!” Nämä pyynnöt väistävät selvennykselle siitä mitä todellakin kannattaa pyytää, missä ”käskut” ja ”synnit” ovat kaikessa tässä, missä ”vapaa tahtomme” sijaitsee ja mitkä ovat vastaukset näihin tekoihin. Näin henkilö oppii.

On hyvä että tämä ei hämmennä sinua, etkä ajattele että kaikki riippu sinusta tai ympäristöstä. Yhdistät nämä kolme ”pistettä”: itsesi, ryhmän sekä Luojan ja kohdistat ne oikeaan suuntaan, ylempään voimaan, riippuvuuteen Hänestä.

Myöhemmin alat arvioida miten pyydät. Pyydätkö itsellesi, muille, vai Luojalle? Näin opit siitä matkan varrella.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed