Yhtenäisyys Joka Saa Vastakaikua Kaikissa Maailmoissa

Kysymys: Mikä ero on meidän ryhmämme ja koko ihmiskunnan sekä luonnon yhtenäisyyden välillä?

Vastaus: Tosiasia on että jokainen joka ryhtyy henkiseen työhön muuttuu individualistisemmaksi. Ryhmäkin muuttuu hankalammaksi, selkeästi rajautuneena itseensä, kaiken ollessa sekaisin ja sisäisesti poreillen. Ryhmä kohtaa vaikeuksia keskinäisessä yhdistymisessä.

Kun sekamelskassa alkaa löytyä kytkös, erityisesti konventioiden aikana, se tuo mukanaan mahtavan henkisen voiman, sillä yllättäen, aivan muutaman päivän sisällä, kaikki sulautuvat yhteen räjähdyksenomaisesti, saman aineiston, samojen laulujen ja saman aikataulun avulla. Tämä vaikuttaa kaikkiin ja vapauttaa mielettömän määrän henkistä energiaa. Tästä syystä konventiot tekevät meihin niin vahvan vaikutuksen.

Toisin sanoen mitä enemmän vastustamme toisiamme, mitä itsekkäämpiä olemme – jokainen meistä erikseen ja ryhmä kokonaisuudessaan – sitä suuremman henkisen potentiaalin välitämme maailmalle. Tämä suunnaton potentiaali todellakin ravistelee jokaista.

Emme osaa edes kuvitella että yhtenäisyytemme ruiskuttaa niin elvyttävän uutteen maailmaan ja maailma rynnistää eteenpäin tietämättä edes minne ja miten. Uute antaa maailmalle voimakkaan energian seuraavalle tasolle. Sen mukaan mekin edistymme, sillä emme voi edistyä maailmaa nopeammin.

Ennen kabbalistit pystyivät saavuttamaan Äärettömän Maailman samalla kun maapallo jatkoi pyörimistään tuttuun tapaan. Nyt olemme tosin maailmanlaajuisen korjauksen aikakaudella ja meidän tulisi toteuttaa tämä korjaus. Liikkeemme tapahtuu siis ainoastaan suhteessa maailman liikkeeseen! Siitä syystä meidän tulee ottaa tämä tosiasia huomioon konventioiden aikana ja ajatella muita mahdollisimman paljon, eikä vain tovereita joka puolella, vaan koko maailmaa.

Maailma alkaa aistia että ongelmia on ja että niitä ei voi ratkaista. Ahdistus valtaa maailman ja ihmiskunta kokee että sen pitää harhauttaa itsensä voidakseen olla pelkäämättä ja menettämättä järkeään. Tiedämme miten se tehdään: On parempi määrätä särkylääkkeitä kuolemaan johtavissa sairastapauksissa, jotta potilaat eivät tuntisi kipua ja poistuisivat joukostamme hiljaisesti. Maailma valmistelee itseään tähän tilaan ja jopa toivoo sitä. Jos ihmiset voisivat ottaa pillerin ja olla heräämättä huomenna, selvästi se olisi pelastus heille….Mutta niin yksinkertaista se ei ole.

Meidän pitää ymmärtää että yhtenäisyytemme on välttämätön maailmalle. Hartioillemme on asetettu iso vastuu! Sen tähden emme vain yhtenäisty pitääksemme hauskaa yhdessä. Meillä on vakavat tavoitteet edessämme. Emme vielä käsitä miten maailmanlaajuisia ja universaaleja ne ovat ja miten ne saavat vastakaikua kaikissa maailmoissa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed