Maailman Korjaus Osa 1

Ongelman määrittely: Maailman vapaapudotus kansainväliseen kriisiin ja uhkaavaan luonnonvarojen puutteeseen (öljy, vesi, jne.)tekevät muutoksen maailmantaloudessa kohtuullisen kulutuksen talouteen pakolliseksi.

Useat ihmiset mukaanlukien liikemiehiä, ekonomisteja, poliitikkoja ja muita ovat samaa mieltä asiasta. Kukaan ei kuitenkaan pysty kuvittelemaan ajatusta ihmisen olemasaolosta ilman kilpailua, “jokaiselle tarpeensa mukaan” periaatteen mukaisesti. On vielä vaikeampaa nähdä rauhallinen, koordinoitu muutos kohtuullisen, rajoitettuun tuotantoon ja kulutukseen.

Tulevaisuus näyttäisi olevan kohtuullisen kulutuksen yhteiskunta jonka ovat luoneet sotien harvat selvitytyjät. Onko muutos kohtuullisen kuluttamisen harjoittamiseen vaihtoehto?

Ratkaisu kohtuulisen kuluttamisen rauhanomaiseen muutokseen: Meidän täytyy luoda (kerätä) kriittinen määrä (massa) älykkäitä ihmisiä jotka ymmärtävät että nykyinen järjestelmä ei enää toimi. Kriisin rooli (syy) on kasvattaa radikaalisti sellaisten ihmisten määrää, jotka ovat valmistautuneet arvioimaan todellisia ongelmia viisaasti ja järkevästi.

Tärkein tehtävä tänä aikana on maksimoida niiden ihmisten määrä jotka ovat tietoisia ongelmasta.  Ihmiset jotka selittävät ne todelliset maailmaan vaikuttavat mekanismit, jotta heidän asenteensa maailmaa kohtaan olisi objektiivinen, rakentava ja perustunut oikeanlaiseen arvojärjestelmään. Tämä vaihe päättyy ku niiden ihmisten määrästä, jotka ymmärtävät ihmiskunnan ongelmat, tulee riittävän suuri saavuttaakseen merkittävän vaikutuksen yhteiskuntaan.

Kohtuulisen kuluttamisen malliyhteiskunnan kehittämisen ja sen normaalin kehityksen varmistaminen: Malli sisältää sekä taloudellisia osia että osia henkisyydestä. Henkisen kehityksen ja täyttymyksen täytyy korvata ihmisen tarve yli tarpeiden olevaan kasvuun.

Mallin toteuttaminen:

1. Kasvatuksellisen verkoston luominen ja kehittäminen.Elämästä opettaminen (kehitetyn) kohtuullisen kulutuksen yhteiskunnan mukaisesti.

2. Todellinen toteuttaminen/täytäntöönpano

Tärkeät/Kiireelliset tehtävät

Olemme tänään keskellä ensimmäistä neljästä vaiheesta:

-Verkostorakenteen kehittäminen, joka selittäisi aikuisväestölle ihmiskunnan kriittisen tilan ja ainoan kestävän mallin tulevaisuuden yhteiskunnalle. Lasten sisäisen kasvatuksen periaatteiden määrittäminen. Periaatteiden, jotka ovat välttämättömiä tarjotakseen heille selviytymistaidot uudessa (integraalissa) luonnossa.

-Taloudellisen kehityksen malli

-Henkisyyden kehityksen malli

-Taloudellisen ja henkisyyden mallien esitteleminen ja edistäminen maailmaan verkostojen kautta

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: