Sieluni Liikennevalot

Kysymys: Kohdistuuko kärsimys välttämättömän korjauksen alueelle suorasti vai epäsuorasti?

Vastaus: Meidän täytyy erottaa tarkasti se, mikä aiheuttaa kivun, tarkoittaen mitä Luoja odottaa meiltä. Kun saan ajatuksen, halun tai intention joka ei ole yhteydessä toisten rakastamiseen, minun pitäisi tuntea välittömästi punaisen valon syttyminen sisälläni!

On ajatuksia, haluja ja intentioita joissa tämä varoitussignaali on aluksi keltainen, sitten oranssi ja lopulta punainen-aivan kuin kuin todellinen katastrofi. Se riippuu tilanteesta.

Minun pitäisi nähdä se kuten katsoisin kaikkea rakkaudella. Jos näkemäni on vähemmän kuin tämä, haluan punaisen valon syttyvän. Silloin näen edessäni punaisten valojen kentän. Tämä auttaa minua ymmärtämään ja tulemaan tietoiseksi todellisesta tilasta, jotta voin saada otteen itsestäni ja haluta vaihtaa vihreään valoon. Etsin kuinka sen voi tehdä ja näin ollen alan työskennellä Luojaa varten.

Hän sytytti minussa punaisen valon ja muutti sen vihreäksi. Kun pystyin tekemään niin, etsin syyn miksi se syttyi punaiseksi ja kuinka kääntää se vihreäksi. Tästä työssämme on kysymys, prosessista joka meidän tulee käydä läpi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed