Viimeinen Pisara Joka Sytyttää Valon

Kysymys: Sanot että Zohar on sidosten järjestelmä välillämme. Miten nämä yhteydet ovat ilmaistu Zoharin Kirjassa: kirjeiden muodossa vai tarkoituksissa sanojen takana?

Vastaus: Et löydä näiden yhteyksien symboleita kirjeistä tai sanoista. Meidän tulisi tarkastella Zoharia yhteydenpitolaitteena, ei minään muuna. En tiedä kuinka se toimii. Tiedän vain sen, että jos haluni ovat oikeat ja toivon Zoharia lukiessani että nämä halut tulevat täytetyiksi, näin myös tapahtuu.

Minulla on tietty laite jonka asennan ja kytken verkkovirtaan, mutta viimeinen pisara puuttuu: hieman enemmän ajatustani ja haluani sen ilmestymiselle jotta laite alkaisi välittää sähköä ja toimimaan.

Minun pitäisi ennakoida sitä, ei muuta. Sitä pidetään “pelastuksen odottamisena”, mutta meidän täytyy valmistella halumme ja tarpeemme parhaimman kykymme mukaan, jotta ne ovat sopivia korjaukseen niin paljon kuin mahdollista. Loppujen lopuksi kypsymätön halu ei ansaitse korjausta. Menneisyyden halu, uusi halu, jota tulee käyttää tai sama mutta korkeammalla asteella oleva halu ei myöskään tuo ansiota.

Kaiken täytyy ilmetä äärimmäisen tarkasti, silloin Korjaava Valo saapuu ja sulattaa meidät Luojaan. Tätä työmme edellyttää.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: