Jokainen Kohoaminen Alkaa Uudelleenkäynnistymisellä

Kysymys: Maailmanryhmä sisältää valtavan halun jonka kanssa voimme työskennellä, mutta miten voimme soluttautua sisäisesti?

Vastaus: Meiltä puuttuu vielä keskinäinen tae. Siinä ongelma piilee. Kaikilla on halu, mutta emme tunne täydellistä yhteyttä, kun mikä tahansa reikä  upottaa yhteisen veneemme. On selvää että Luoja auttaa meitä asian kanssa koska emme kykene itse tukkimaan reikiä. On kirjoitettu: ”Käänny puoleeni ja tulen maksamaan takaisin”. Myöhemmin kuitenkin Hän tulee ojentamaan meille työn ja maksamme Hänelle velkamme.

Näin ollen meiltä puuttuu itsenäisyyden tuntemus, keskeinen tarve välittää muista. Minun pitäisi kantaa huolta ja murehtia kaikesta pysyen yhtenäistyneenä, niin kuin äiti joka huolehtii lapsistaan, heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Huolehtiminen sydämestä auttaa muita ja palaa takaisin moninkertaisesti vahvistettuna.

Ryhmä on voimakas ”vahvistin”. Se vastaa huolenpitooni, toverit käärivät minut siihen. Mitä enemmän myötävaikutan ryhmässä, sitä enemmän ryhmä edistää suhtautumistani ja palauttaa sen minulle moninkertaisena. Suuntaan ajatukseni tovereihini yhä uudelleen, lisäten myötävaikutustani siihen nähden mitä olen vastaanottanut heiltä.

Miten työskentelen tässä halussa? Jään puolitiehen. Luojaa pudottaa minut ja yllättäen, ryhmän tukiessa minua uskomattomalla ja mahtavalla halulla, jätän huomioimatta vaurauteni. Sainhan niin palavan inspiraation tovereiltani ettei tilaa jäänyt henkilökohtaisille pyrkimyksilleni. Missä olenkaan itse, jos kaikki tulee heiltä?

Siksi, kantaakseni korteni kekoon, minulle annetaan putoaminen. Kun minulla ei ole muuta vaihtoehtoa, alan kiivetä aivan kuin yrittäisin päästä ulos reiän kautta; putoan ja kiipeän aina uudelleen kunnes pääsen pinnalle. Vielä kerran tarjoan ponnistustani tovereilleni.

On vaikeaa yrittää aina uudelleen kun se kaikki katoaa ja tuntuu siltä että en ole vastaanottanut heiltä mitään alkujaankaan. Mikä aikaansaa tämän ”uudelleenkäynnistymisen”? Asian ydin on siinä että olen kohonnut uudelle asteelle. Sillä asteella aloitan nyt nollasta, mutta se on uuden asteen nollataso, korkeampi kuin edellinen tasoni.

Se näytetään tietenkin minulle vieläkin suurempana pimeytenä. Eteeni asetetaan vieläkin enemmän esteitä ja itsekkyyttä tällä uudella tasolla, sillä kohosin korkeammalle, voimakkaammille, korjaamattomille haluilleni. Näin jatkan henkisellä reitilläni.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: