Yhtenäisyys Astiana

Kysymys: Voimmeko kuvailla Luojaa yhtenäistymisen voimana ja käyttää ruumiinosiemme yhtenäisyyttä esimerkkinä Kabbalan levityksessä?

Vastaus: Emme, yhtenäisyys on keino ei päätös. Kaikki ruumiinosamme ovat juotettuina yhteen, ne työskentelevät harmoniassa, täydentävät toisiaan ja “alentavat” itsensä yhtenäistyäkseen ja palvellakseen toisia.

Tämän vuoksi ruumiistamme tulee sisäinen järjestelmä, herättäen erityisen voiman joka kuuluu korkeampaan ulottuvuuteen: elämän voimaan. Se ei ole pelkästään materialistista olemassaoloa elollisella tasolla, vaan korkeamman olemassaolon tila, kehon kokonaisuuden ja tarkoituksen saavuttaminen.

Mistä se tulee? Aluksi kaikki putosi Suoran Valon neljän vaiheen läpi aina juuresta neljänteen vaiheeseen. Sen jälkeen, saavttamalla yhtenäisyyden, neljäs vaihe kohoaa kohti voimaa joka alun alkujaan loi tämän kokonaisuuden, tarkoittaen että se palaa takaisin juuren vaiheeseen.

Tämä on universaali sääntö: Suorittamalla alemman asteen päätöksen saavutat seuraavan tason alun. Tämän vuoksi, kun yhtenäistymme, saavutamme korkeamman voiman. Kokoniasuus on astia (Kli) ja voima jonka paljastamme on Luoja.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed