Intentio On Täydellinen Toimintasuunnitelma

laitman_729_02Kysymys: Mitä “intentio” on?

Vastaus: Sanotaan, halu on nyt yhdessä tilassa ja pyrkii (toivoo) kohoamaan seuraavalle tasolle. Tehdäkseen niin sen täytyy saada aikaan toiminta, teko, joka siirtyy ensimmäisestä tilasta toiseen. Se (suunnitelma) edellyttää seuraavaa: tarkan ymmärryksen siitä missä olen, missä haluaisin olla ja mitä tekoja sekä voimia tarvitaan siirtämään  minut tilasta tilaan. Tätä koko ohjelmaa kutsumme “intentioksi” tai suunnitelmaksi.

Ikään kuin “luomakunnan suunitelma” on se täydellinen ohjelma, joka määrittelee kuinka aloittaa ja mihin lopettaa sekä mitä askeleita ottaa matkalla, kuinka käyttää materiaaleja, voimia ja instrumentteja perimmäisen ajatuksen toteuttamiseksi. On sanottu: “Teon lopputulos on sen perimmäisessä ajatuksessa.”

Intentiossa kaikki tämä sijaitsee potentiaalissa, joka on sen jälkeen toteutettu käytännössä. Tämä tarkoittaa sitä, että intentio ilmenee minussa vain silloin kun olen hyvin tietoinen nykyisestä tilastani ja tiedän tarkalleen mitä haluan saavuttaa. Mitä he yleensä kysyvät: “Mitkä ovat aikomuksesi? Mitä haluat saavuttaa? Mitä tuloksia odotat?”

Intentio on ilmaisumuoto muutoksen tarpeelle,  jota jo suunnittelemme, ymmärrämme, koemme, toteutamme ja haluamme saada päätökseen. Itse teko on toteutettu Valon voimalla, näin ollen se ei kuulu luodulle (ihmiselle). Vain aikeilla on jotain tekemistä luotujen kanssa: kuinka hyvin se (luotu) on tuntenut itsensä, Luojan ja kuinka ja missä muodossa se laittaa Luojan toimimaan. Henkilön täytyy tietää niin paljon kuin mahdollista.

Kun jatkan kasvamista, kiipeämistä henkisyyden asteiden portaita, vaadin Luojalta enemmän, tarkentaen kaikki Hänen tekojensa yksityiskohdat. Tiedän jo kuinka se toimii ja kuinka se tulee vaikuttamaan minuun. Tiedän jokaisesta yksityiskohdasta ja erikoisuudesta kuinka ne tulevat vaikuttamaan minuun “ruumiissani” (haluissa). Kokemuksistani Hänestä ja itsestäni tiedän jo kuinka se kaikki tulee ilmenemään.

Saavutan lopussa sellaisia yksityiskohtia, jotta voin toteuttaa Hänen ohjelmansa (Häntä varten): ymmärrän tämän koko ohjelman, sen jokaisen esimerkin ja kaikki mekanismit pienintä piirtoa myöten. Kun tulen korjauksen loppuun (Gmar Tikkun), saan tietään Hänen koko suunnitelmansa alusta loppuun, joka askeleen sekä Hänen että minun puolelta. Se tarkoittaa että olen saavuttanut täydellisen intention.

Valo on jatkuvasti toiminnassa, mutta kuinka se toimii ja kuinka minun pitäisi vaatia Häntä muuttamaan minut, tämä kaikki on henkilön työtä jonka tulee tuntea Luoja, Valon ja halun välinen suhde.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed