Luojan Reitti On Sama Kaikille

Kysymys: Onko se niin että nainen voi sopeuttaa itsensä Luojaan vain miesten ryhmän kautta?

Vastaus: Ehdottomasti ei! Myös naisen pitää sopeuttaa itsensä henkilökohtaisesti Luojaan! Liike miesten ryhmän kautta on välttämätön vain saapuaksemme tähän asteeseen. Mutta kääntyminen Luojan puoleen on edelleen henkilökohtainen prosessi.

Miten nainen ei voisi olla kytköksessä Luojaan? Me edistymme yhdessä: Mies ei ole kykeneväinen edistymään ilman naisen halua, samalla kun nainen ei voi edistyä Luojan suuntaan ilman miesten pyrkimystä. Kaiken tämän tulee yhtyä, samoin kuin yhdessä synnytetään lapsia.

Liike on syntymää jokaisella uudella tasolla, kun aikaansaamme seuraavan tilan. Nainen ei voi olla ainut vanhempi, eikä myöskään mies. Heidän pitää olla yhdessä voidakseen perustaa perhe ja voidakseen ylläpitää yhteistä perheympyrää, jonka jälkeen he tuottavat uusia tiloja.

Mutta sekä naiset että miehet omaavat henkilökohtaisen suhteen Luojaan, samalla kun liike voi vain ilmaantua ryhmässä. Sopeutan itseni luojaan henkilökohtaisesti. Mutta miten saavutan täyttymyksen? Saavutan sen ryhmän kautta.

Ympäristön vaikutus, sekä miehille että naisille on keskeinen. Nainen ei voi edistyä ilman ryhmän vaikutusta, vaikkakin mielummin miesten ryhmän kuin naisten.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed