Päivittäisen Kabbalaluennon Tärkeys

Henkilö ei pysty editymään henkisyydessä osallistumatta päivittäisille luennoillemme. Ne jotka eivät pysty katsomaan kaikkia luentoja voivat katsoa niistä yhden osan.

On henkilöitä, jotka katsovat mieluummin luentosarjan ensimmäisen osan, joka sisältää Rabashin artikkeleita ja toisen, joka käsittelee Zoharin Kirjaa. Jotkut pitävät luentosarjan kolmannesta osasta, Kymmenen Sefiran Opinnoista. Neljäs osa on yleisluontoinen, analysoimme maailman asioita, koulutusta ja kaikkea muuta. Jokaisen tulisi valita itselleen sopivimmat osat, vaikka suosittelen vaihtelemaan niitä aika ajoin.

Sinulle voi ehkä olla vaikeaa osallistua koko kolmituntiselle luentosarjalle, joka sisältää kaikki neljä osaa. Nykyään on kuitenkin olemassa niin laaja valikoima erilaisia kommunikaatiolaitteita, että voit tallentaa luennot tai kuunnella ne radiosta. Voit myös pitää kuulokkeita ja kuunnella luentoja jatkuvasti ja silloin edistyt varmasti paljon nopeammin.

Joka tapauksessa on elintärkeää olla yhteydessä päivittäisiin luentoihin (ainakin osaan niistä). On sanottu: “Jos hylkäät Minut päiväksi, hylkään sinut kahdeksi”. Henkilö, joka jättää päivän luennon väliin, irtautuu kaksinverroin henkisyyden lähteestä. Tämä on henkisessä maailmassa oleva laki, jota kutsutaan “toimenpiteeksi toimenpidettä vastaan”. Joten, ole varuillasi!

Kaikkein luotettavin keino on MP3-soitin tai sen kaltainen laite, jonka avulla kykenet olemaan meihin jatkuvasti yhteydessä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: