Paikka Jossa Olemme Yksi

Kysymys: Mikä on se pisara jonka täytyy tehdä haluni täydelliseksi, jotta se voisi parantaa haluni ja viedä minut jonnekin?

Vastaus: Halusi on vain sinun halusi, kun itse asiassa sen täytyy yhtenäistyä toisten (ihmisten) halujen kanssa. Siellä sijaitsee ongelma: Emme ole yhtenäistyneet tehokkaasti. (Ihmisten) itsenäiset voimat ovat runsaat, kun taas yhtenäistymisen voima eivät.

Jokainen lukee kaikki kirjat, tietää kaikki hienot ideat, ymmärtää lähteet, työskentelee ryhmässä, levittää Kabbalaa ja osallistuu konventioihin. Mutta kysymys kuuluu: Olemmeko rakentamassa paikkaa, jossa kykenemme paljastamaan korkeamman asteemme? Tämä paikka on sisäinen halumme. Halujen integraatio, yhdentyminen on se paikka jossa löydämme tulevan maailman. Onko meillä sellaista paikkaa? Tunnemmeko olevamme sisäisesti yhteenliittyneitä, jotta siinä yhteydessä paljastamme Luojan?

Tämä on juuri se mitä meiltä puuttuu; emme kohdista siihen riittävästi ponnistuksia. Tarvitsemme tiiviin kentän, intensiteettiä välillemme, kaipausta kohti tiivistä yhteenliittymistä. Vain siinä, vain sillä kentällä paljastamme Luojan.

Jokainen (meistä) sisältää valtavia voimia: jokainen on täynnä hyviä ideoita ja käyttää kaikkeein hartaimpia pyrkimyksiä, mutta yhtenäisyys on edelleen se joka meiltä puuttuu. Emme ole tehneet tehokasta työtä luodaksemme tarvitsemamme paikan.

Kaikki sielut nousevat Atzilutin maailman Malchutiin ja Valo laskeutuu siihen ylhäältä. Nimenomaan Malchut vastaanottaa rukouksemme (MAN), halujemme summan (Σ) joka on kohdistettu pelkästään yhtenäistymiseen. Sitä me tarvitsemme. Yksilön huuto, rukous ei kohoa Atzilutin (maailman) Malchutiin ja pysy siellä merkityksettömänä pyyntönä. Se osottaa yhtä yhteistä tarvetta, sillä henkisyys on paljastettu ihmisten välillä olevassa sidoksessa.

Näin ollen on sanottu, pieni, minimaalinen joukko on kaksi. Jopa kaksi, sinä ja minä ja yhteys välillämme on riittävä. Jos luomme sellaisen yhteyden, jota motivoi halu löytää Luoja, siitä tulee Hänen paljastumisensa paikka.

Se on se ongelma. Jos et työskentele yhtenäistyäksesi, vaateitasi ei hyväksytä. Sinun täytyy vastata kahteen asiaan:

1. Opiskelitko Tooraa? Toisin sanoen, pyritkö rakastamaan toisia kuten itseäsi, “Tooraksi” kutsutun Ylemmän Valon mukaisesti? Pyritkö perustamaan yhteyden toisten kanssa ja opettelemaan rakastamaan? Sitä kutsutaan “Tooran” opiskelemiseksi.

2. Odotitko pelastusta? Toisin sanoen, huolimatta kaikista ponnistuksistasi et ole saavuttanut mitään tuloksia. Ounastelitko sitä kuitenkin? Kohotitko MAN:n korjaukseen? Loppujen lopuksi, pelastus tulee Luojalta silmänräpäyksessä.

Meidän on pakko täyttää nämä kaksi tilaa. Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. Ei ole kysen jonkun henkilökahtaisista vaateista vaan laeista. Todellisuudessa, on olemassa kaksi voimaa; lahjoittamisen ja vastaanottamisen ominaisuudet. Niiden välinen yhteys järjestää luotujen koko syy- ja seuraus järjestelmän.

En voi tehdä vaateita lakia kohtaan, luontoa, jonka sisäinen osa olen. Siksi Kabbalan viisaus selittää meille, kuinka valjastaa luonnonvoimat oikein.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed