Edistyminen Vastakkaisuudesta

Halumme on ottamassa oikean muodon. Haluamme yhtenäisyyttä, haluamme paljastaa vetovoiman kohti jokaisen henkilön sisäistä yhtenäisyyttä egoismistamme huolimatta. Tämä on hyvin tärkeää: Egoismistani huolimatta teen tekoja tavoitellakseni ja tullakseni lähemmäs ystäviäni, pitääkseni heidät kaikki tiiviissä yhteydessä, kuten ihmiset jotka ovat lähellä minua henkisyydessään ja pyrkimyksessään.

Kaikkein tärkein asia on nyt, että voin luottaa heihin: Jos olemme yhtenäistyneitä, silloin he varmistavat etten unohda tietämme ja tulen aina vahvemmaksi yhteytemme lujittamisessa.

Pyrin yhdistymään ystävieni kanssa ja toivon että tämä pyrkimys auttaa minua saamaan heiltä sammumattoman halun yhtenäistymiseen. Tämä on kaikki mitä tarvitsemme. Aivan alusta alkaen aina korjauksen loppuun, tämä on ainoa asia jota meiltä vaaditaan.

Tämän vuoksi on kirjoitettu, että lähimmäisen rakastaminen (kuten itsensä rakastaminen) on koko Tooran päättävä ja yhteenvetävä sääntö. Ei ole olemassa mitään muuta kuin tämä ja meidän täytyy pyrkiä suuntaamaan polkumme vain tähän suuntaan. Ei ole väliä kuinka paljon tämä “jäähdyttää” intoamme. Jos haluamme toteutaa luomisen ohjelman nopeutetu skenaarion, silloin on olemassa vain yksi vaihtoehto: aloittaa vastakkaisuudesta, kaikkein vihatuimmasta ja vastenmielisimmästä tilasta ja ottaa sieltä askel kohti lähimmäisenrakkautta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed