Kutsu Machsomin Ylittämiseen

laitman_043Seisomme suurten yhteisten ponnistusten kynnyksellä. Mahdollisuudet avautuvat edessämme henkisyyden aikataulun mukaan, joten toteuttakaamme ne. Kykenemme suorittamaan “hyökkäyssarjoja” ja lähettämään ne-kuten luodit- kohteen keskelle kunnes saavutamme lopputuloksen.

Näen selvästi todellisia mahdollisuuksia edessämme. Meidän ei pidä ajatella, ettemme olisi vielä valmiita, että meiltä puuttuisi jotain tai ettemme vielä ymmärrä kaikkea. Egyptissä mikään ei ole selvää: Valumme täällä vain pimeyteen ja sekamelskaan. Mitä enemmän laitamme asioita järjestykseen, sitä enemmän kaikki hajoaa seuravan sekaanuksen iskiessä.

On tärkeää, ettei (henkilö) vajoa tästä kaaoksesta epätoivoon. Seuraavan vuorossa olevan teon arvioinnin kautta näen, että kykenemme tekemään jotain nyt. Saatat kysyä “Kuinka pystymme tekemään mitään?” Se pitää paikkansa, mutta kun huomaamme ettemme kykene tekemään mitään, juuri silloin, yhtäkkiä pelastus saapuu.

Minulla ei ole epäilystäkään ettemmekö olisi nyt erittäin hyvässä, upeassa tilassa. Meidät on kutsuttu henkiseen maailmaan. Pääsiäisen aika tulee auttamaan meitä.

Meidän tulee sen lisäksi tuntea velvollisuutta koko maailmasta joka toisaalta on vaikeuksissa. Jos emme saavuta henkistä läpimurtoa, vastoinkäymiset odottavat meitä edessämme. Valtaisat romahdukset eri maissa lähestyvät. Tilanteesta on tulossa entistä sekavampi ja meidän täytyy palauttaa tasapaino-ei se edellinen (fyysinen), vaan henkinen tasapaino.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: