(Pääsiäis)Loman Käyttäminen Trampoliinina

Kysymys: Mihin maailman Klin tulisi nyt keskittyä tunteakseen sen, että olemme Egyptissä ja haluta todella päästä sieltä pois?

Vastaus: Meidän täytyy pysyä kohoamisen tilassa putoamisen sijaan. Jokaisen meistä ja meidän kaikkien yhdessä ei tulisi koskaan pudota tai erkaantua vallitsevasta järjestyksestä, sillä tämä heittää meidät varmasti alas.

Meidän täytyy kääntyä nopeasti pääsiäisviikkoa kohti ja valmistautua ymmärtämään mitä Egyptistä poistuminen tarkoittaa. Meidän täytyy valmistautua kaikin voimin tähän inspiraatioon ja aaltoon. Mitä voimakkaampi pyrkimyksemme on, sitä enemmän Pääsiäisen Valot tulevat vaikuttamaan meihin.

Meidän täytyy toteuttaa tämä juuri nyt. Ensinnäkin miedän täytyy olla yhtenäistyneitä. Ei ole niin, että yksi henkilö lähtee Egyptistä, vaan jokainen ilman poikkeusta; naiset, miehet, lapset ja vanhukset. Tämä on yhtenäistyminen kohti yhteistä (Egyptistä) postumista. Meidän täytyy jatkuvasti pitää yllä ja miettiä pyrkimystämme.

Lomaan on vajaa viikko. “(Pääsiäis) Loma” on ulkoinen merkki, mutta käyttämällä nämä seitsemän päivää, kykenemme yhtenäistymään, luomaan sellaisen yhteyden ja luomaan sellaisia pyrkimyksiä luennoilla, että saamme “nosteen” eteenpäin.

Toiset ihmiset kokevat putoamisen-toiset taas kohoamisen. Toiset käyvät kuumeisesti läpi muutoksia. Tarvitsemme näitä kaikkia tiloja. Henkilön täytyy arvostaa putoamista aivan kuten kohoamista, koska yhtä ei voi olla ilman toista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed