Avain On Yhtenäistymisen Ajatteleminen

Kysymys: Kuinka voin oppia painottamaan intention tärkeyttä tekstin ymmärtämisen sijaan kun opiskelen Kabbalistisia tekstejä ryhmässä tai kun luen niitä yksin?

Vastaus: Kun luen yksin, minun täytyy samalla ajatella että olemme kaikki yhdistyneitä toisiimme. Heittäydyn ikään kuin yhteiseen haluun, joka yhdistää meidät yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa olemme yhtenäistyneinä toisiimme vaikkemme sitä tunnekkaan.

Yritän olla samalla tasolla. Olemalla yhdessä jokaisen kanssa järjestelmän sisällä joka yhdistää meidät ja jossa jaamme saman halun ja energian, toivon etten aisti mitään eroja itseni ja muiden välillä.

Sitten kun luen tekstiä, pyrin tunkeutumaan sen olemukseen, ytimeen niin paljon kuin mahdollista ja mikä tärkeintä, en irrottaudu välillämme olevasta sisäisestä yhteydestä. Jos minun täytyy antaa 99% voimistani ajatukseeni yhtenäistymisestä, minun täytyy tehdä se. Silloin käytän vain 1% lukemisen ymmärtämiseen. Joskus en edes tiedä mitä luen: Näin suuria ovat minua kohtaavat häiriötekijät.

Henkilön ei kuitenkaan pidä murehtia sitä, ettei hän pysty ketomaan juuri lukemaansa. Avain on pyrkiä yhtenäistymään kaikkien kanssa kun silmät seuraavat kirjaimia. Tämä on riittävästi, jotta teksti vaikuttaa henkilöön.

Haluan erityisesti korostaa että ensinnäkin sinun tulee ajatella yhteyttä välillämme ja vasta sitten voit lukea ja ymmärtää tekstiä niin paljon kuin se on sinulle mahdollista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed