Anna Heidän Viisastua

Et voi kääntyä massojen puoleen henkisen viestimme kanssa. Se ei ole heitä varten. Päinvastoin, heidän ei ole pakko yhtyä siihen, sillä muutoin näyttäisit ”lahjotulta” heidän silmissään. Sinun päämääräsi on vastakohtainen massoille. Tästä on kirjoitettu, ”Tooran näkemys on vastakohtainen maallikoille”.

Olemme jo levittäeneet tarpeeksi kabbalan tiedettä ympäri maailmaa ja eri kielillä niille joilla on sydämen piste. Sydämen pisteen omaava voi aina löytää meidät.

Nyt tehtävämme on valistaa ja kasvattaa ihmiskuntaa kokonaisuudessaan. Tämä on yleisen korjauksen alkua. Olemme tähän mennessä levittäneet kabbalaa ihmisille joita kutsutaan nimellä ”Israel” kootaksemme heidät koko maailmasta. Nyt on tullut aika tehdä se mistä Baal HaSulam kirjoittaa artikkelissaan ”Messiaksen Torvi” : Kabbalan tieteen levittäminen kansakunnille. Ensimmäinen vaihe tapahtuu mainitsematta sanaa kabbala.

Meidän tulee ohjata ihmiset uuteen ymmärrykseen ja sensaatioon joka auttaa heitä, seuraavassa vaiheessa, yhtymään siihen mitä kabbalan tiede sanoo tästä. Anna heidän hivenen viisastua. Rambam sanoo että perusolemuksen tulee paljastua vähitellen ”naisille, lapsille ja orjille”. Ja me toimimme tämän suuren kabbalistin sanojen mukaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed