Todellisuuskäsityksen Opettaminen Lapsille

laitman_531_02-jpgKysymys: Kerroin kolmevuotiaalle pojalleni, että kaikki mikä ympäröi meitä on olemassa ihmisessä. Hän kysyi minulta “Sijaitseeko se ruumiini sisäpuolella?” En tiennyt mitä vastata hänelle. Kuinka voin selittää sen lapselle?

Vastaus: On kiellettyä puhua näistä asoista lapsille. Voimme keskustella oikesta todellisuuskäsityksestä yhdeksänvuotiaiden lasten kanssa, antamalla heille tietoa pieninä annoksina, sillä heidän sisäinen ja ulkoinen todellisuuskäsityksensä ovat ristiriidassa toisiinsa.

Tämä voi aiheuttaa ristiriidan lapsen mielessä, sillä hänen aivonsa eivät ole vielä kehittyneet riittävästi, eivätkä he kykene ymmärtämään kahden asian olevan vastakkaisia ja samaan aikaan  liittyneinä toisiinsa. Kaikista muista asioista voidaan keskustella myös uorempien lasten kanssa.

On suositeltavaa konsultoida meitä kyseisissä asioissa. Olemme keränneet suuren määrän opetusmateriaalia lapsille;  suuri yksikkö työskentelee sen parissa; pidän kahdesti viikossa luentoja, joissa puhun kasvatuksesta, ne tarjoavat vastauksia näihin kysymyksiin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed